zaterdag 7 mei 2011

Aangezien het niet de bedoeling is dat mijn hele blog een soort van ode wordt aan de mooiste ogen die ik ken, heb ik besloten om te vertellen over een andere mooie jongen.. Ken je dat, dat je iemand ziet en denkt 'Oh als ik toch ooit met jou in één bed mag belanden dan zou ik heel erg trots zijn' (Hoe triest dat ook klinkt!)
Met zo'n jongen heb ik het nieuwe jaar ingeluid. Ik was net heel erg ziek geweest en toen al mijn vrienden besloten katjelam te gaan worden, kon ik daar niet zo hard aan meedoen als zij. Natuurlijk dronk ik een paar biertjes, maar de sterke drank besloot ik, verstandig genoeg, te laten staan. Tot het moment kwam dat de meesten naar een feest gingen en ik overbleef met drie anderen die ook geen kaartjes hadden voor dat feest. We besloten bij hen thuis te gaan chillen, ik, een van mijn beste vrienden (T.) en een klef stelletje..
Misschien kan je je voorstellen dat dit niet mijn ideale Oud&Nieuw was, en toen het stelletje voorstelde om xtc te gaan doen vond ik dat zowaar een goed idee. Er werden wat telefoontjes gepleegd en uiteindelijk werd het geen xtc maar mdma. Mij best. Omdat T. nog geheel onervaren was en wij alleen ervaring met x hadden, vond de jongen die het ons verkopen zou het een beter idee als we het bij hem thuis zouden doen zodat hij ons in de gaten kon houden. Mij ook best. We vertrokken naar zijn huis en eenmaal aangekomen zat de woonkamer vol met kerels, blijkbaar hadden ze al hun eigen feestje. We dronken bittere cola, met mdma erin. Zodra het begon te werken voelde ik me fantastisch, alsof ik in een superdronken roes verkeerde. Ik was compleet aan het genieten in mijn eentje en zodra T. me over mijn rug begon te kriebelen benauwde dat me dan ook volledig. Ik schoof steeds een stukje op, maar de hint werd hem niet duidelijk. Mijn vermoedens van de gevoelens van T. voor mij werden voor mijn gevoel bevestigd en ik zei hem 'doe maar niet', wat hij duidelijk niet leuk vond. Hij wilde naar huis, besloot hij. Mijjjj best, ik lig te genieten. Het stelletje besloot mee te gaan met hem, en zo bleef ik achter in een kamer vol vreemde mannen, in een roes. Steeds meer mensen vertrokken en uiteindelijk bleef ik over met de gastheer die lag te slapen op de bank met twee jongens die ook lagen te slapen en twee jongens waar ik mee kletste.
Het was al licht geworden buiten toen de deur van de woonkamer ineens open ging en een van de mooiste jongens van de stad binnen kwam lopen. Een moment van herkenning en verbazing ging door mijn hoofd, toen besefte ik me dat hij de huisgenoot van onze gastheer en dealer moest zijn. Hij bekeek de mensen in de kamer en keek me even onderzoekend aan. Hij plofte naast me neer op de bank. Ik bekeek hem, hij had een licht getinte huid, groene ogen en bijna zwart haar. Een beetje een alternatieveling. Hij stelde zich voor als Jules, ik stelde me met een lach voor aan hem. We kletsten een beetje en besproken onze avonden. Mijn roes begon af te nemen maar was nog genoeg aanwezig. Zijn knie bevond zich tegen de mijne, maar ik had er geen aandacht aan besteed tot hij zei 'Ik ga wel zo slapen..' Ik bedacht me lichtelijk verschrikt wat een asociale trut ik wel niet was, in iemand anders' huis blijven en iedereen wakker houden. 'Oh ja, ik zal zo ook maar eens gaan!' zei ik snel. Op dit moment duwt hij zijn knie harder tegen de mijne, om mijn aandacht te krijgen. Ik kijk hem verbaasd aan en hij schudt zijn hoofd. Alsof hij wil zeggen 'Je gaat helemaal nergens heen..'. Vanaf dit moment is alles me duidelijk en ik besluit er niet over na te gaan denken. Hij wil seks, ik wil seks en godver wat is hij mooi.
De twee andere jongens in de kamer kunnen mijn aandacht niet meer trekken, en haken al snel af. Jules kijkt me aan en zegt 'Ik ga slapen.. slaap je hier?'
Ik doe alsof ik nadenk, voor wel drie hele seconden. Dan kijk ik hem aan, lach flauwtjes en zeg 'Waarom ook niet?'.
Ik volg hem naar boven, over een steile trap. Hij gaat zijn tanden poetsen en ik ontkleed me tot mijn ondergoed. Ik kruip alvast in zijn bed en hij komt naast me liggen. Zijn vingers zoeken mijn huid, vinden die uiteindelijk op mijn arm. Hij weet wat hij doet en ik besluit om vooral geen haast te maken. Hij kriebelt, danst haast, met zijn vingers over mijn huid. Ik draai me op mijn zij om hem in het schemerige donker aan te kijken. Ik zie slechts de contouren van zijn knappe gezicht, maar daar kan ik mee leven. Zijn vingers glijden over mijn arm, schouder, naar mijn borsten toe maar blijven op een afstand, en gaan dan weer terug. Ik geniet van zijn aanraking, we hebben onze neuzen tegen elkaar aan. Ik voel zijn warme adem zachtjes op mijn lippen landen en door het spelletje dat we spelen raak ik merkbaar steeds meer opgewonden. Dit uitstellen van de eerste stap, de eerste keer dat onze lippen elkaar zullen raken, kan ik niet heel lang meer volhouden. Blijkbaar wel langer dan hij, want hij duwt zijn lippen op de mijne en ik open mijn mond. Een zoen die niets dan pure lust inhoudt. Ik word daar altijd een beetje dierlijk van, geef me over aan mijn instincten. Vanaf hier gaat het heel snel en voor ik het weet komt hij in me, zacht grommend. Fijn, een mede-dier. Hij doet het precies goed, weet op het juiste moment me om te draaien en zodra hij mijn hoofd aan mijn haren naar achter trekt en me in mijn nek zoent, bijt, denk ik 'Wat was dit een fucking goed idee'. Een beter begin van 2011 had ik me niet kunnen wensen.

3 opmerkingen:

  1. Hahaha, ik weet eigenlijk altijd van te voren al met wie ik zeker in bed belanden ga :) hihi.. Heel vreemd maar echt waar, en ik ben geen topmodel..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het niet eens vreemd, ik ben ook geen topmodel maar kan wel goed flirten en heb echt avonden dat ik de mannen voor het uitkiezen heb.. Fijn gevoel geeft dat he, die gedachte van 'ik weet zeker dat jij mij leuk vindt'

    BeantwoordenVerwijderen